Föredrag och hålla låda

Lyft fram det bästa

av hjortcom den 25/09/2011

På onsdag är det dags! Denna gång berättar jag om sociala medier och varumärket på webben för Företagarna i Landskrona tillsammans med Sveriges otvivelaktigt bästa föredragshållare och tillika mental tränare Igor Ardoris som ni säkert minns som idrottsläraren i SVT:s prisbelönta serie Klass 9A. Landskrona Lyft fram det bästa

Inbjudan Företagarna Lyft fram det bästa

Företagare i biblioteket

av hjortcom den 14/09/2011

Det är något särskilt med bibliotek tycker jag. Doften, atmosfären och de oräkneliga raderna med papper bundna till alster fyllda av kunskap, fantasi och inspiration. Böckernas värld är oändlig och för mig kan de aldrig ersättas med en ack så flashig läsplatta, även om jag som Applefantast tycker att ”paddan” har andra fantastiska användningsområden.

För mig har biblioteket varit det ställe där jag får ro, livslust och nya tankar som privatperson. Som företagare kan jag dessutom få råd, information och inspiration till nya idéer. Idag är biblioteken inte bara hyllor med böcker.

I morgon ska jag själv försöka skapa inspiration bland företagare som vill veta mer om hur man kan stärka sitt varumärke genom sociala medier. Sociala medier handlar om relationer och möten mellan människor. Vad kan då vara ett bättre ställe att träffas på än Lunds stadsbibliotek? Mer information om temakvällen finner du HÄR.

Intitiativtagare till temakvällen för företagare och tillika arrangör är Gitt Ossler vid Lunds stadsbibliotek.

Gitt Ossler

Gitt Ossler på jobbet. Källa: Lunds kommun,   Folkbiblioteken

FÖREDRAG & BUSINESS COACHING

av hjortcom den 17/01/2011

Företagarträff

Sociala medier har varit en väsentlig del av min externa kommunikation sedan jag startade och har hjälpt mig otroligt mycket som informationskälla och kunskapskanal. Koppla sociala medier till marknadsföring, varumärkesprofilering samt Storytelling och en ny värld av möjligheter öppnas – bokstavligen. Denna erfarenhet vill jag gärna dela med mig av och under hösten fick jag möjligheten att hålla fördrag på temat för deltagare i Almi Företagspartners mentorprogram för egenföretagare. Ett par månader senare även för ett gäng engagerade företagare bland Företagarnas medlemmar i Bjuv. Riktigt spännande och framför allt mycket utvecklande med alla frågor och funderingar som finns kring dessa kanaler.

Business_Pleasure

Ett annan rolig och stimulerande event jag hade förmånen att få delta i var Business & Pleasure på Debaser i Malmö. Jag gav företagare råd om kommunikation, profilering och webbstrategi vid ett Business Lab tillsammans med alltid lika inspirerande Trine Grönlund och duktiga Åsa Lindov. Dessutom fick vi alla veta mer om socialt entreprenörskap och höra på inspirerande förebilder i Malmös kokheta näringsliv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: